A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ротмістрівська сільська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

Вітання із нагоди Дня захисту дітей

Дата: 01.06.2021 12:42
Кількість переглядів: 540

 

Вітання із нагоди Дня захисту дітей

Щороку в перший день літа ми відзначаємо Міжнародний день захисту дітей. Це прекрасне свято радості та одвічної надії, адже в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край. Саме від нашої уваги, любові, виховання залежить доля наших дітей. І якщо ми будемо ростити їх у добрі, змалечку оточимо любов’ю та милосердям, вони змінять наше життя на краще! Адже все те, що ми вкладаємо в наших дітей з перших днів життя, потім повертається до нас сторицею.

         Діти – наш найдорожчий скарб, наша радість і наше майбутнє. Святий обов’язок родини, школи, органів влади та громадськості постійно дбати про їхні здібності та всебічний розвиток інтересів, забезпечити їм належний рівень виховання і дотримання прав дитинства.
         Тож, давайте всі разом, створимо для наших дітей щасливий світ. Світ, у якому ніколи не буде жорстокості, сліз та страждань. Зігріймо їх теплом свого серця та батьківською ласкою.

Закликаємо усіх сьогодні й кожного наступного дня зігрівати теплом і любов’ю кожне дитяче серце, об’єднувати зусилля заради майбутнього, і тоді маленькі громадяни виростуть достойними людьми й неодмінно стануть гордістю України! А  всім дітям, побажаємо щасливого безтурботного дитинства, добра, тепла та здоров’я і нехай здійснюються їхні самі заповітні мрії!

 

З повагою служба у справах дітей

Ротмістрівської сільської ради

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень