A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ротмістрівська сільська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

Інвестиції один з пріоритетів розвитку громади.

Дата: 28.05.2021 13:37
Кількість переглядів: 833

Фото без опису

Створення привабливого інвестиційного клімату в громаді та залучення інвесторів – один з найважливіших напрямів роботи, який допоможе об'єднаним територіальним громадам   розвиватися і бути фінансово спроможними.

Фото без опису

27 травня 2021 року до сільської ради Ротмістрівської сільської територіальної громади завітав Джон У. Хоторн, член Ротарі Клуб «Спрінфілд Санрайз», Штат Міссурі США.

Джон має статус головного фонду Ротарі Інтернешинал. Зараз знаходиться в Україні для моніторингу реалізації діючих грантових проектів, також для пошуку нових. Ротарі об'єднує лідерів - представників усіх континентів, культур та професій з метою обміну ідеями та ведення діяльності на користь громад у всьому світі

На зустрічі з сільським головою обговорювались питання, щодо розвитку громади, співпраці та впровадження інвестиційних проєктів.

На зустрічі був присутній Володимир Осичнюк, голова сателітного клубу «Ротарі Черкаси Скай». Один з проєктів, який обговорювався на зустрічі  – створення Міжнародної Академії Майбутніх Авіаторів, та літнього табору для дітей авіаційного спрямування.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень