A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ротмістрівська сільська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

Якість надання соціальної послуги догляду вдома вивчається фахівцями.

Дата: 05.05.2021 09:20
Кількість переглядів: 467

На виконання наказу Міністерства соціальної політики України від 27.12.2013 № 904 «Про затвердження Методичних рекомендацій з проведення моніторингу та оцінки якості соціальних послуг  та постанови  Кабінету  Міністрів України від 01.06.2020 № 449 «Про затвердження Порядку проведення моніторингу надання та оцінки якості соціальних послуг»  з 05 травня 2020 року розпочато проведення  моніторингу  та внутрішньої оцінки якості соціальних послуг   відділення догляду вдома .

Комісією з моніторингу якості роботи перевірено 4 соціальних робітників с.Куцівка Ольгу  Герасименко, с.Ташлик Ольгу Лихолай та Людмилу Соляр, с.Самгородок Галину Думаленко відвідано 35 отримувачів соціальних послуг, проведено  їх опитування та анкетування.

Згідно вимог моніторингу особлива увага зверталась на адресність,результативність,своєчасність,доступність,зручність та повагу до себе.

 Виявлено,що відвідування непрацездатних громадян соціальні робітники здійснюють по маршрутному листу. Послуги надаються в повному обсязі за Державним стандартом згідно індивідуальних планів та договорів.

Соціальні робітники відгукуються на всі прохання підопічних, оперативно їх вирішують, інформують про соціальні послуги, умови та порядок їх отримування, ввічливо,ставляться до отримувачів соціальних послуг. Нарікань та суттєвих недоліків у роботі не виявлено.

Приємно було чути від підопічних слова подяки на адресу наших соціальних робітників за їх порядність, відповідальність,сумлінне виконання своїх посадових обов’язків та шанобливе ставлення до ветеранів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень