A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ротмістрівська сільська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

Перевірка роботи соціальних робітників в умовах карантину

Дата: 21.04.2021 09:21
Кількість переглядів: 570

Фото без опису

У квітні цього року  завідуючою відділенням соціальної допомоги вдома комунального закладу Людмилою Жук, фахівцем з соціальної роботи Оленою Яценко здійснено перевірку надання соціальних послуг в умовах карантину  соціальними робітниками сіл Самгородок  Думаленко Галиною, с.Ташлик Соляр Людмилою та Лихолай Ольгою.

         Під час перевірки відвідали  16 громадян, які знаходяться на обслуговуванні .

Виявлено, що всі соціальні робітники знаходилися на робочому місці по маршрутному листу. Послуги непрацездатним громадянам надавалися в повному обсязі за Державним стандартом.

При спілкуванні з відвіданими вияснили, що соціальні робітники активно провели роботу по оформленню субсидії підопічним та забезпеченні їх дровами, всі  питання та проблеми  їх вирішувалися                                                                                                                                своєчасно та оперативно.  У період карантину соціальні робітники продовжують  працювати у посиленому режимі,забезпечують підопічних всім необхідним: продуктами харчування, предметами першої необхідності,медикаментами та здійснюють оплату комунальних послуг.

Адміністрація комунального закладу подбали про безпеку праці соціальних робітників у період карантину, провели інструктаж, як вберегтися від коронавірусу на робочих місцях.

          Тому відвідують обслуговуваних в захисних масках,рукавицях,з дезінфектором  дотримуються дистанції при відвідуванні та дбають про особисту гігієну.

 Всі підопічні тепло відгукувалися про роботу соціальних робітників та щиро дякували за якісне та своєчасне надання соціальних послуг.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень