A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ротмістрівська сільська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

Парламент врегулював питання щодо фінансування Фондом лікарняних з 30 червня

Дата: 14.04.2021 11:35
Кількість переглядів: 347

Фото без опису

Верховна Рада України внесла зміни до Закону України «Про загальнообов'язковедержавнесоціальнестрахування», якими повернула до перелікупідстав для надання допомоги по тимчасовійнепрацездатностівід Фонду соціального страхуванняУкраїнивипадки хвороб і травм.

Відповідний Закон України «Про внесеннязміндо Закону України "Про загальнообов'язковедержавнесоціальнестрахування" (щодо соціального захисту у разінастаннятимчасовоїнепрацездатності)» Парламент прийняв 13.04.2021, він вводиться у дію з 30.06.2021.

Нагадаємо, раніше Законом України «Про реабілітацію у сферіохорониздоров'я», нормиякогонабуваютьчинності 30.06.2021, середіншого, було внесено зміни до статті 22 Закону України «Про загальнообов'язковедержавнесоціальнестрахування». Так, у новійредакції закону булопередбачено надання допомоги по тимчасовійнепрацездатності на періодреабілітаційноголікування, у той час як звичайнізахворювання та травми – виключені з підстав для надання допомоги за лікарняними.

Фонд соціального страхуванняУкраїнипродовжитьзабезпечуватистраховийзахист на випадокхвороби, травми, самоізоляціївід COVID-19 тощо – як до, так і після 30 червня.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень