A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ротмістрівська сільська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

Весняна атмосфера Університету III віку КЗ « Центру надання соціальних послуг Ротмістрівської сільської ради»

Дата: 09.03.2021 10:34
Кількість переглядів: 441

Фото без опису

І от, нарешті, зима починає видихатися... Пішли холоди з заметілями кудись далеко, а все частіше виглядає тепленьке сонечко і радує всіх своїм теплом. У повітрі пахне весною, радістю і ще чимось таким дивовижно ніжним і надзвичайним, що хочеться на вулицю, на природу.

Фото без опису

І недарма, адже на прогрітих пагорбах з’явились перші підсніжники, ще несміливі, маленькі, тендітні, але вперто нагадують всім, що вже не за горами весна-красна. І серце стрибає від радості, від щастя, бо все в природі оживає, наповнюється життєдайними соками землі, починає цвісти. Що може бути чарівнішим, ніж пробудження природи! Весна......Таке коротке слово, а скільки в ньому надії. Весною оживає природа і певно не дарма і Міжнародний жіночий день відзначається 8  березня, адже жінка-берегиня і подовжувач роду людського. КЗ «Центр надання соціальних послуг Ротмістрівської сільської ради» щиро вітає всіх жінок із святом. Бажаємо здоров'я, щастя, кохання, здійснення мрій. Відповідно до свята відбувся прекрасний святковий захід Університету III віку територіального центру соціального обслуговування та бібліотеки Ротмістрівської громади. Чудове поєднання свята весни та жінок і творчості Тараса Шевченка, де він оспівував жіночу долю. Неперевершені почуття...Святкову атмосферу у залі підтримували щирі вітання та побажання добробуту й злагоди, краси та кохання, невичерпної творчої енергії та нових професійних досягнень. Програма святкового концерту була динамічною та вишуканою. Глядацька аудиторія щиро дякувала учасникам творчих колективів та окремим виконавцям за чудовий концерт, подарований на честь цього свята. Цього дня на сцені лунали  пісні, вірші, які дарували гарний настрій усім жінкам, тому, затамувавши подих, глядачі насолоджувалися чудовими номерами, щедро нагороджуючи кожного з артистів оплесками.

Фото без описуФото без описуФото без опису

Тож, дорогі жінки, нехай втілюються у життя ваші найзаповітніші мрії, нехай поруч з вами завжди будуть лише гідні люди, щоб кожен прийдешній день ви зустрічали з посмішкою, з передчуттям радості, із впевненістю і щиросердечним спокоєм!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень