A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ротмістрівська сільська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

Продовжуємо допомагати тим, хто потребує нашої підтримки.

Дата: 02.03.2021 16:24
Кількість переглядів: 599

Фото без опису

 

На  виконання плану роботи на березень фахівці КЗ «ЦНСП Ротмістрівської сільської ради»- відділення організації надання соціальних послуг для сім’ї, дітей та молоді провели соціально-профілактичну роботу з сім`ями, які проживають в с.Сердюківка та с.Попівка.

У ході роботи вони обстежили житлово-побутові умови в 2 сім`ях, які опинилися у складних життєвих обставинах. З  батьками була проведена профілактично-роз’яснювальна робота щодо належного виконання ними батьківських обов’язків та відповідального усвідомленого батьківства. Дорослим було наголошено про створення сприятливих умов для виховання та розвитку дітей в родині. 

Також проводились профілактичні бесіди щодо приведення житлових приміщень у відповідність до санітарно-гігієнічних норм та забезпечення необхідними речами для повноцінного розвитку, виховання та проживання дітей. З батьками проводилась інформаційно-роз’яснювальна робота щодо профілактики вживання спиртних напоїв, ведення здорового способу життя, попередження виникнення насильства у сім’ях. Також їх попереджено про наслідки ухиляння від виконання батьківських обов’язків, нецільового використання державних соціальних допомог.

Фахівці відділення організації надання соціальних послуг для сім’ї, дітей та молоді продовжують допомагати тим, хто потребує підтримки. Найбільш соціально вразливими є сім’ї з дітьми, де батьки з певних причин (алкоголізм, безробіття, через хворобу, малозабезпеченість) не можуть забезпечити належного виховання та догляду за дитиною, ухиляються від виконання батьківських обов’язків.. Дорослим наголошено на необхідності створення сприятливих умов для виховання та розвитку дітей в родині.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень