A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ротмістрівська сільська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

СМІЛЯНСЬКИЙ ЛІСГОСП ЗАПРОШУЄ НА «ЯЛИНКОВИЙ ЯРМАРОК»!

Дата: 28.12.2020 11:22
Кількість переглядів: 396

 

Смілянські лісівники запрошують усіх бажаючих придбати новорічні красуні на «Ялинковий ярмарок», який вже розпочав свою роботу. Перед самісіньким святом турбот у всіх нас вистачатиме, тож саме зараз є час подбати про незмінний символ Нового року. А про це потурбувалися смілянські лісівники, виростивши достатню кількість ялинок.

Великий вибір вічнозелених красунь на будь-який смак та гаманець пропонує «Ялинковий ярмарок», що запрацював за адресою: вул. Незалежності, 104. Також новорічні ялинки можна придбати у Центрі реалізації декоративного посадкового матеріалу ДП «Смілянський лісгосп», що знаходиться у Балаклеї на базі Смілянського лісництва.

На «Ялинковому ярмарку» ціни коливаються залежно від висоти новорічного деревця. Так, сосна до 1 метра коштує 72 гривні, а до 2,5 метрів -162 грн.; ялинка до 1 метра - 90 грн., а до 2,5 м – 282 грн. Ціни доступні, адже від самого виробника, тож кожний може обрати собі окрасу новорічного свята за власними можливостями.

Окрім того, бажаючі можуть придбати живу ялинку у горщиках, яку при забезпеченні належного догляду та умов, після свята можна висадити у відкритий грунт. Так, ялина колюча із комом землі «форма зелена» від 0.5 м коштує – 690 грн., ялина колюча із комом землі «форма блакитна» від 0,5 м – 942 грн.

Тож завітайте по ялинку до смілянських лісівників та подаруйте собі і своїй родині гарний настрій! Адже вирощені з любов’ю новорічні деревця, принесуть у ваші оселі тепло і затишок на всі свята.

Пресцентр ДП «Смілянський лісгосп»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень