A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ротмістрівська сільська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

Новеньким автобусом за новими знаннями

Дата: 25.11.2020 08:30
Кількість переглядів: 476

Фото без опису

Сьогодні 25 листопада 2020 року сучасний, комфортний, безпечний спеціалізований шкільний автобус «ATAMAN» приїхав у комунальнй заклад “Ротмістрівський ліцей Ротмістрівської сільської ради». Цей транспортний засіб курсуватиме за маршрутом с.Ковалиха – с.Куцівка – с.Ротмістрівка і слугуватиме вирішенню важливого для дітей нашої громади питання - забезпечення рівного доступу до якісної освіти кожного школяра, який проживає у сільській місцевості. Віднині учні, які навчаються в Ротмістрівському ліцеї, будуть їздити на новенькому автобусі не тільки до закладу освіти, щоб навчатися, а й у мандрівки до інших цікавих місць, щоб пізнавати світ.

 

Це стало можливим завдяки державній програмі співфінансування «Шкільний автобус» за великого сприяння Управління освіти і науки України Черкаської ОДА.

 

Педагогічний колектив Ротмістрівського ліцею, батьки та учні висловлюють щиру вдячність голові Ротмістрівської сільської ради Ховайбі Володимиру Івановичу, начальнику відділу освіти, молоді та спорту, культури, туризму, зовнішніх зв’язків та охорони здоров'я Ротмістрівської сільської ради Яруті Тетяні Вікторівні, депутатському корпусу Ротмістрівської сільської ради VII cкликання за сприяння у виділенні коштів на співфінансування та прикладенні зусиль для придбання шкільного автобуса.

 

Завдяки тісній співпраці держави та органів місцевого самоврядування в освітніх закладах створюються якнайкращі умови для навчання. І вручення шкільного автобуса – реальне тому підтвердження.


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень