A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ротмістрівська сільська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

УВАГА! Важлива інформація!

Дата: 10.11.2020 12:58
Кількість переглядів: 703

Фото без опису

 

Що­ро­ку ко­жен ук­ра­їнець про­ду­кує близь­ко 300 кг сміт­тя — це по­над 10 міль­йонів від­хо­дів. І як­що у Єв­ро­пі біль­шість сміт­тя пе­ре­роб­ля­ють, то в Ук­ра­їні, поп­ри до­лу­чен­ня до ди­рек­тив ЄС, до­сі ут­во­рю­ють сміт­тєзва­ли­ща.

Фото без опису

Фото без опису

Чи є в України шанси докорінно змінити поточну катастрофічну ситуацію зі сміттєзвалищами? Чи здатні ми приєднатися до клубу успішних держав, які турботливо ставляться до ресурсів та дбають про екологію.

Фото без опису

Ротмістрівською сільською радою проведено роботу з впорядкування сміттєзвалища. Масу пакетів зі сміттям, пляшок, побутових відходів, які були привезені жителями села та вигружено ними будь-де.

Фото без опису  

Незважаючи усім попередженням, щодо вивозу твердих побутових відходів, громадяни села не по хазяйському тавитися до цієї проблеми. Вивозячи сміття своїм транспортом, прохання його розвантажувати чим щільніше та далі від дороги, що дасть змогу іншим вивантажувати не на самій дорозі, а на сміттєзвалищі, та й вітер менше буде розвівати та розносити сміття по всіх полях, де буде вирощувати й вирощується врожай. Це нам піклуватися про здоров’я наших батьків, дітей та онуків. З кожного з нас розпочинається наші успіхи й негараз

ди

.Фото без опису

Тому, закликаємо, не бути байдужими, не смітити, не шкодити природі, берегти красу і природне різноманіття нашого краю. Адже чисто там, де не смітять, а там, де прибирають – ще чистіше.

В разі не дотримання правил вивезення побутових відходів Ротмістрівська сільська рада буде вимушена вдаватися до штрафних санкцій.

 

Сільський голова В.І.Ховайба

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень