A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ротмістрівська сільська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

Проект «Твоя успішна кар'єра»

Дата: 18.06.2020 09:46
Кількість переглядів: 383

Фото без опису

 

Черкаський обласний молодіжний ресурсний центр (далі - ЧОМРЦ) в партнерстві з експертною організацією Центр «Розвиток КСВ», Фондом ООН у галузі народонаселення та за підтримки Міністерства молоді та спорту України організовують для молоді Черкащини проект «Твоя успішна кар'єра».

Проект «Твоя успішна кар'єра» - це безкоштовна, обласна тренінгова програма для молоді, що передбачає здобуття молоддю знань щодо планування кар'єри, пошуку роботи, формування критичного мислення та soft skills.

Проект відбуватиметься в два етапи:

І етап (червень - до закінчення карантину): серія онлайн-зустрічей з успішними представниками різних професій (блогерка, SMM-менеджерка, фотографиня, фокусник, підприємець, власниця модельного агентства, івент-менеджерка, молодіжний працівник) паралельно з реєстрацією на проект. Усі вебінари будуть збережені в IGTV на офіційній сторінці молодіжного центру в «Instagram».

ІІ етап  (кінець червня - початок  липня): 6  інтерактивних занять з інтегрованим відео-курсом лекцій від провідних компаній, практичними майстер-класами, креативними челенджами та вправами на формування 10 навичок майбутнього.

Заняття відбуватимуться за темами: планування кар'єри та прийняття рішень; пошук роботи та критичне мислення; співбесіда та ведення переговорів; тайм-менеджмент та work-life balance; управління проектами та креативність; ефективна презентація.

Проект включає роботу з унікальними посібниками та брошурами з планування кар'єри; унікальним відео-курсом лекцій від відомих компаній, серед яких: Метінвест, Укртелеком, Watsons, lifecell, Укренерго, Аперкон, UKRSIBBANK, Райффайзен Банк Аваль; практичні майстер-класи від місцевих HR-менеджерів та фахівців з різних сфер; креативні челенджі та вправи на формування навичок; екскурсії в організації з можливістю потрапити на стажування.

На фінальному заході учасники зможуть представити своє резюме місцевим роботодавцям та отримати омріяне запрошення на роботу.

Під час проведення заходів учасники будуть забезпечені:

  • харчуванням під час занять;
  • роздатковими матеріалами;
  • канцтоварами;
  • сертифікатами;
  • заохочувальними подарунками.

Участь у проекті безкоштовна. Реєстрація триватиме до 19 червня 2020 р. Далі відбудеться етап відбору найбільш вмотивованих учасників, які продовжать навчання в офлайн-форматі.

Розпочинаємо проект «Твоя успішна кар'єра» з онлайн-зустрічі з Нікою Усмановою - досвідченою мандрівницею, яка відвідала понад 20 країн світу і зараз проживає в США. Ніка була однією із перших волонтерок у Молодіжному ресурсному центрі.

Реєстраційна форма для участі в проекті: https://bit.iy/your_career_mrc

Просимо Вас повідомити про бажання взяти участь у проекті на нашу електронну адресу 2302@ckocz.gov.ua до 19 червня 2020 р.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень