A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ротмістрівська сільська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

Зробимо наш край чистим!

Дата: 26.05.2020 15:20
Кількість переглядів: 394

Фото без опису

 

Шановні жителі громади!

У процесі своєї життєдіяльності людина, навіть не бажаючи, та все ж є причиною того, що кількість сміття невпинно збільшується. Тому, проблема сміття є важливою і актуальною на сьогодні.

Позбутись твердого сміття можна трьома способами: закопувати, спалювати чи утилізувати.На жаль, дотепер ми надавали перевагу першим двом. Однак сміттєві полігони займають багато місця і швидко заповнюються, а спалювання забруднює повітря.

Люди, не замислюючись, залишають сміття в місцях відпочинку – на берегах озер або річок, на пляжах, викидають його у лісі та лісових посадках, поблизу свого будинку тощо. Перетворюють, таким чином територію у несанкціоновані сміттєзвалища, що веде, в свою чергу, до руйнування навколишнього середовища, яке також належить людям майбутніх поколінь.

Фото без опису

На стихійних звалищах температура гниття сміття подекуди настільки висока, що часто призводить до їх займання, у повітря викидається неймовірна кількість шкідливих речовин. При тлінні поліетиленового пакету у повітря виділяється понад 70 різних хімічних сполук, шкідливих для нашого здоров’я.

Тож вибір за Вами, шановні мешканці: жити поряд зі смітником чи прийняти стійку громадянську позицію - не смітити самим та не допускати засмічення іншими. Поважаймо себе та навколишнє середовище!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень