A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ротмістрівська сільська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

День пам’яті та примирення

Дата: 08.05.2020 13:19
Кількість переглядів: 546

Фото без опису

         75 років тому міста та села України були остаточно звільнені від фашистських загарбників. Найбільша цінність будь-якої держави - люди - отримали мирне небо над головою. І сьогодні ми вшановуємо пам’ять тих, завдяки кому це стало можливим. Пам’ять тих, хто самовіддано рятував рідну землю і здобув перемогу над окупантами, назавжди жива у наших серцях!

Фото без опису        Щороку 8 та 9 травня на території Ротмістрівської громади проходять заходи, присвячені Дням пам’яті та примирення і Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939-1945 років, та 2020 рік став виключенням. У зв’язку із карантинними обмеженнями, 8 травня 2020 року в Ротмістрівській ОТГ відбулося  покладання квітів та молебень з нагоди вшанування пам’яті жертв Другої світової війни, та 75-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Фото без опису       Подвиг ветеранів війни – еталон мужності та патріотизму. Хоч скільки б минуло часу, ми пам’ятатимемо, якою жахливою є війна і якою ціною дається перемога життя над смертю.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень