A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ротмістрівська сільська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

ВПЕВНЕНІ КРОКИ ГРОМАДИ

Дата: 06.04.2020 16:37
Кількість переглядів: 585

   

 

  Як відомо,найбільша наша проблема (після короно вірусу звісно) це дороги. Нарешті відбувся ремонт проблемного відрізку дороги в селі Макіївка . Досить тривалий час дорога була зруйнована та перебувала в жахливому стані, що перешкоджало нормальному рухові автотранспорту,але завдяки спільним зусиллям різних гілок влади , завдячуючи голові Ротмістрівської громади Ховайбі В.І.,в умовах карантину, у цей не простий для країни час , був зроблений ремонт дорожнього покриття . Даний відрізок дороги далеко не єдиний проблемний на території громади, але сподіваємось що поступово відремонтують усі дороги в наших селах уже не ямковим , а капітальним ремонтом. Ротмістрівська ОТГ робить впевнені кроки до розвитку населених пунктів своєї громади.

       В цілому громада рухається у правильному напрямку, на сьогоднішній день забезпечено паливом усі дитячі садочки громади, зокрема для  Макіївського  ЗДО «Ромашка» придбано та завезено 40 кубів дров.

      Громада планує  для себе перспективні кроки які будуть досягнені лише в тандемі місцевого самоврядування та апарату ОТГ.

      Все можна зробити , і все буде зроблено але не відразу, головне підтримка, розуміння та спільні зусилля на дорозі до успіху.

 

Староста Макіївської  сільської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень