A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ротмістрівська сільська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

Звернення сільського голови до жителів Ротмістрівської громади!

Дата: 06.04.2020 13:02
Кількість переглядів: 1418

Звертаюся до Вас у зв’язку із ситуацією, що виникла через поширення коронавірусу. Сьогодні ми переживаємо важкі часи, ситуація загострюється щодня. Звертаюся до вас з закликом усвідомити серйозність ситуації та з розумінням поставитися до неї, адже кожен з нас на своєму місці має вжити всіх заходів для того, щоб зберегти своє здоров’я та здоров’я своїх близьких.   

Ми функціонуємо в штатному режимі,  забезпечуємо функції та повноваження місцевого самоврядування та працюємо за визначеним планом соціально-економічного розвитку громади. З метою убезпечення населення від можливого ураження, тимчасово скасовано особисті прийоми громадян та обмежено доступу до адміністративних будівель сторонніх осіб. На мою думку, на сьогодні не може бути надмірних заходів безпеки.  Ціна бездіяльності може виявитись надто високою. Тому прошу всіх громадян без особливої потреби не виходити зі своїх домівок. Якщо ви хочете звернутися до керівництва та спеціалістів виконавчого комітету Ротмістрівської сільської ради, то це можна зробити у телефонному режимі або листом на електронну пошту.  

Одним із головних завдань сьогодні вбачаю у направленні усіх зусиль на захист медичних працівників, які перші приймають на себе удар страшної хвороби. Тому, я, як сільський голова Ротмістрівської сільської ради, прийняв наступне рішення: частину своєї заробітної плати перерахую комунальному некомерційному підприємству «Смілянський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» для придбання дезінфікуючих засобів. Допомогти може кожен, хто має змогу і бажання!

Закликаю – будьте свідомими, в цей нелегкий час головне залишайтеся толерантними,  дружніми та людяними, не розповсюджуйте неправдивої інформації та не створюйте конфронтації серед жителів нашої громади, адже, тільки так ми зможемо перемогти страшну недугу. Страшна хвороба відступе і нам з вами потрібно буде жити і працювати разом у наших селах.  Впевнений, що швидко настане той час, коли між нами не буде дистанції і ми з новими силами працюватимемо у звичному режимі на розбудову нашої громади. Ще з більшим натхненням та гарним настроєм.

Здоров’я всім!  

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень