A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ротмістрівська сільська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

Є вакансії на залізниці

Дата: 27.02.2020 08:56
Кількість переглядів: 799

Ярмарок вакансій у центрі зайнятості відбувся для бажаючих працювати на залізниці.

Вакансії складачів поїздів у смт. Цвіткове пропонував Євгеній Малютов – представник ВП «Шевченківська дирекція залізничних перевезень» РФ «Одеська залізниця» АТ «Укрзалізниця».

Вакансії складачів поїздів і регулювальників швидкості руху вагонів (з/п від 5500 до 10000 грн в залежності від тарифного розряду)  та для жінок приймальницями поїздів, черговими стрілочного посту, сигналістками  (з/п від 4723 грн) пропонувала Наталія Назаренко – представниця станції ім.Т.Шевченка ВП «Шевченківська дирекція залізничних перевезень». Готові взяти учнями людей без освіти та досвіду.

Всього на ярмарок завітало тридцять безробітних. Один із слухачів раніше не звертався до центру зайнятості: знайшов вакансію на сайті ДСЗ та зателефонував за вказаним номером до консультанта роботодавця. Чоловіку запропонували відвідати ярмарок вакансій та дізнатися від представників роботодавців про вид діяльності та історію підприємства, про попит на робочу силу, вимоги, умови, оплату праці та корпоративні бонуси. Цей чоловік та ще один зареєстрований безробітний обмінялися контактами із кадровиками та отримали запрошення на екскурсію виробництвом на наступний день після ярмарки.

Якщо Вас зацікавили описані вакансії, звертайтеся до центру зайнятості (м. Сміла, вул. Соборна, 68) або за телефоном 0473341189.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень