A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ротмістрівська сільська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

Турнір пам'яті героя земляка

Дата: 21.02.2020 13:17
Кількість переглядів: 568

Фото без опису

 

 

Вже традиційно 15 лютого у стінах спортивного залу Санжариської школи Смілянського району до Дня вшанування учасників бойових дій на територіях інших держав та з нагоди 31 річниці виведення радянських військ із республіки Афганістан відбувся волейбольний турнір пам'яті воїна - афганця Бойка Сергія Миколайовича , який загинув виконуючи інтернаціональний обов'язок.

Вшанувати світлу пам’ять загиблого десантника прийшли очільник Ротмистрівської ОТГ Володимир Ховайба, депутат районної ради Володимир Грошев, депутат Ромистрівської сільської ради Вячеслав Ружин та староста села Санжариха Юрій Черненко. Серед присутніх на відкритті турніру - його бойові побратими Олександр Ляшенко та І Істро Гончар, учасники антитерористичної операції Евгеи Сазикін, Сергій Маслюк. У своему слові голова ОТГ Володимир Ховайба та староста Юрій Черненко вшанували пам'ять героя.

У турнірі участь прийняли волейболісти сіл В. Яблунівки. Тернівки та Санжарихи. Всі зустрічі проходили в напруженій і впертій боротьбі. Переможцями стала команда села Тернівки, яка нагороджена кубком ім. С. Бойка. Всі учасники нагороджені грамотами та дипломами.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень