A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ротмістрівська сільська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

У СМІЛІ Є П’ЯТЬ ВАКАНСІЙ ДЛЯ ВОДІЇВ

Дата: 29.01.2020 09:31
Кількість переглядів: 425

 

Наразі у Смілянському міськрайонному центрі зайнятості є п’ять актуальних вакансій для водіїв. Заробітна плата стартує від 7 000 грн в місяць. Щодо співбесіди звертатися до Смілянського міськрайонного центру зайнятості (вул. Соборна, 68)

Юрій Заславний нещодавно пішов працювати водієм. Знайти нову роботу йому допомогли у центрі зайнятості.

Лариса Сокуренко – кар’єрна радниця, яка допомагала у пошуку роботи Юрію Заславному: «Спочатку чоловік виконував тимчасові роботи на підприємстві. Там познайомився із керівництвом та працівниками, налагодив дружні стосунки, добре себе зарекомендував. І залишився там працювати на постійній основі. Ми намагалися зробити все можливе, щоб цей чоловік якомога швидше працевлаштувався, адже він має інвалідність та є людиною, якій до настання права на пенсію за віком залишилось менше 10 років.»

Юрій Заславний за фахом технік-технолог із обробки металів. Але в місті не було роботи за професією і чоловік працював водієм. Коли шукав нову роботу, звернувся до центру зайнятості.

Юрій Заславний розповідає: «У центрі зайнятості я користувався послугами кар’єрного радника та фахівців із працевлаштування. Кар’єрна радниця допомагала у плануванні пошуків роботи. А консультанти із працевлаштування навчали як що робити: як написати резюме, як поводитися під час співбесіди, які є джерела із пошуку роботи тощо. Також я відвідував ярмарки вакансій. Як результат – я маю ту роботу, яка мені до вподоби.»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень