A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ротмістрівська сільська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

Понад чотири сотні жителів громад знайшли нову роботу у 2019 році

Дата: 15.01.2020 09:10
Кількість переглядів: 550

Фото без опису

 

Щоб послуги центру зайнятості були доступними для жителів громад Смілянщини, в минулому році створено виїзні робочі місця для фахівців у приміщеннях сільських рад, періодично проводяться виїзні прийоми та оперативні онлайн-консультації з використанням відео-дзвінків.

Ірина Борисенко – очільниця Тернівської громади, розповідає: «Наразі у приміщенні сільської ради є чотири робочих місця для працівників центру зайнятості. Там є необхідна техніка, канцелярське обладнання та інші речі для зручної роботи. Трапляється так, що відвідувачі сільської ради звертаються із питаннями щодо працевлаштування тоді, коли не заплановано візит фахівців. У такому разі ми зєднуємося із працівниками центру зайнятості у телефонному чи онлайн-режимі. Для того, щоб жителі громади могли пройти співбесіду із роботодавцем не полишаючи меж села, фахівці центру зайнятості допомагають налаштувати відео-дзвінки та розповідають як краще себе презентувати».

У 2019 році Смілянський міськрайонний центр зайнятості співпрацював із Ротмістрівською, Тернівською, Березняківською та Балаклеївською об’єднаними територіальними громадами. Було створено 16 виїзних робочих місць для працівників центру зайнятості, проведено 102 виїзних прийоми, послугами держаної служби зайнятості скористалося 173 жителі громад. Фахівцями центру зайнятості надано 337 послуг: 434 жителів громад працевлаштовано, 91 – взяли участь у громадських та інших роботах тимчасового характеру, 54 – проходили професійне навчання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень