A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ротмістрівська сільська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

Відремонтували місток на дорозі до Куцівки

Дата: 02.12.2019 11:22
Кількість переглядів: 460

Фото без опису

 

Стан автомобільних доріг на Смілянщині бажає бути кращим.  Так і на території Ротмістрівської ОТГ дорога загального користування місцевого значення О241306 Н-16 Куцівка – Макіївка, що сполучає центр села Куцівка і автомобільну дорогу  Н-16 Золотоноша -Умань   вже більше п’яти років не ремонтувалась і деякі ділянки її перебувають в  незадовільному стані. Тож у  даний час виникла нагальна потреба в ремонті відповідних ділянок дороги. Особлива ситуація склалася на містку, який знаходиться на 4(четвертому) кілометрі від  автомобільної дороги Н-16 Золотоноша-Черкаси-Сміла-Умань в сторону с.Куцівка, і тривалий  час перебував в аварійному стані. Та нещодавно завдяки сільському  голові  Ротмістрівської сільської ради Ховайбі В.І. , який доклав чимало зусиль, щоб залучити кошти з обласного бюджету( адже ця дорога та інженерні споруди що є на ній, підпорядковані Черкаській службі автомобільних доріг), було відремонтовано аварійний міст.

Жителі с.Куцівка безмежно вдячні керівнику ОТГ Ховайбі В.І. за сприяння в організації ремонту  мосту,  а також депутатам Ротмістрівської сільської ради від с.Куцівка  Щербатюку В.І., Савченку В.В., Бондару В.В. та небайдужим жителям Куцівки Ведмедю М.М. і Безуглому В.П., які особисто долучилися до ремонтних робіт, а саме: підготували територію  обабіч дороги для вільного під’їзду техніки.

Куцівчани сподіваються, що найближчим часом буде відремонтовано і той міст, що знаходиться на цій же дорозі, але вже на території с.Куцівка та потребує негайного ремонту.  

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень