Ротмістрівська сільська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

Вивільнюваним працівникам Смілянської РДА сприяють у пошуку роботи

Дата: 22.11.2019 10:19
Кількість переглядів: 515

Фото без опису

 

Фахівці центру зайнятості допомагають вивільнюваним працівникам Смілянської райдержадміністрації орієнтуватися на ринку праці. Це робиться для того, щоб спеціалісти РДА могли завчасно знайти собі роботу. Так, нещодавно проведено семінар для вивільнюваних працівників відділів освіти та агропромислового розвитку.

Тетяна Сумська – директорка Смілянського міськрайонного центру зайнятості, розповідає: «Ми слідкуємо, щоб процес вивільнення проходив без порушення прав робітників. Пояснюємо працівникам РДА які послуги центру зайнятості вони можуть отримати вже зараз і яку допомогу отримають у разі вивільнення».

Юлія Осика – заступниця начальника відділу взаємодії з роботодавцями: «Управління персоналом РДА проводить анкетування своїх співробітників. Вказуються дані про кваліфікацію, професійний досвід, здібності та можливості. На основі цього кар’єрні радники підбирають підходящу роботу. За відсутності роботи за фахом у регіоні пропонуємо перенавчання на робітничу спеціальність на замовлення роботодавця і з подальшим працевлаштуванням. Хто має підприємницькі здібності, може започаткувати власну справу за сприяння служби зайнятості.»

Серед працівників відділу освіти райдержадміністрації є працівниця, яка уже вісім років там працює за сприяння Любові Пастушенко - начальниці відділу організації працевлаштування населення. Любов Пастушенко каже: «Ми надаємо кар’єрні консультації, підтримуємо психологічно. Для кожного вивільнюваного працівника складаємо індивідуальний план надання послуг і працевлаштування. Багато залежить від особистої мотивації. Адже є люди, які ще не усвідомлюють, що доведеться змінювати робоче місце та набувати іншого досвіду. Ми робимо все можливе, щоб ці працівники були конкурентними на сучасному ринку праці. Пояснюємо про сучасні електронні послуги центру зайнятості».

Інформація Смілянського міськрайонного центру зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень