A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ротмістрівська сільська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

НЕБЕЗПЕКА ДИФТЕРІЇ: В ОБЛАСТІ ДОСТАТНЯ КІЛЬКІСТЬ ВАКЦИН

Дата: 29.10.2019 16:07
Кількість переглядів: 596

Фото без опису

Єдиний спосіб захиститися від дифтерії та попередити розвиток небезпечних ускладнень – вакцинація. Вакцинація проти дифтерії та правця дорослим – це обов’язкові щеплення, які передбачені Календарем і проводять за рахунок бюджету України.

Як інформує прес-служба Черкаської ОДА, наша область в достатній кількості забезпечена вакцинами АКДП, АКДП+Хіб+ГепВ та АДП-м. Станом на 23.10.2019 в лікувально-профілактичних закладах області на залишку 96450 доз АДП-м, 16208 доз – АКДП та розпочата доставка нового виду комбінованого імунобіологічного препарату АКДП+Хіб+ГепВ у регіони області. Також в інфекційній лікарні зберігається 8 флаконів протидифтерійного антитоксину на випадок підозри на дифтерію.

В Управлінні охорони здоров’я ОДА нагадують, щеплення – захищає від дифтерії, а сироватка – лікує хворобу. Для організації та проведення щеплень (обов’язкових або рекомендованих) необхідно звернутися до педіатра чи сімейного лікаря, який надасть повну інформацію та порекомендує схеми введення імунобіологічних препаратів.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень