A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ротмістрівська сільська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

На реабілітацію дітей з інвалідністю на область спрямували 5 млн грн

Дата: 02.08.2019 10:07
Кількість переглядів: 522

 

Нині з держбюджету виділили майже 5 млн грн для оплати реабілітаційних заходів за програмою, яка запроваджена за принципом вільного вибору надавача послуги – «Реабілітація дітей з інвалідністю внаслідок ДЦП». Про це на колегії обласного Департаменту соціального захисту населення повідомив його директор Руслан Чикало у ході колегії під головуванням першого заступника очільника області Тараса Висоцького.

На сьогодні в області проживає майже 5 тисяч дітей з інвалідністю, з них 459 дітей внаслідок ДЦП. Станом на 1 липня до органів соціального захисту населення подано лише 38 заяв від батьків таких дітей, а укладених угод лише 3. Це, за словами посадовця, свідчить про недостатню інформаційно-роз’яснювальну роботу щодо можливостей отримання реабілітаційних послуг, у тому числі і в медичних закладах області.

– Важливо поінформувати кожну родину, в якій виховується дитина з інвалідністю внаслідок ДЦП, заклади системи охорони здоров’я, освіти, в яких діти перебувають на повному державному утриманні щодо можливості забезпечення реабілітаційними заходами відповідно до індивідуальної програми реабілітації, – наголосив Руслан Олександрович.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень