A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ротмістрівська сільська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

Алкоголізм батьків -горе дитині

Дата: 12.07.2019 09:09
Кількість переглядів: 538

Фото без опису

 

Алкоголізм батьків - лиховісне явище, в наслідок якого дитина засвоює згубні приклади, виникає відсутність виховання, через це діти позбавляються батьків і потрапляють у дитячі будинки, притулки та інтернати, а найгірше - більшість з них продовжують своє життя на вулиці.

     Відділ з питань захисту прав дітей наприкінці минулого тижні переконувався  вищевказаному на свої очі. До сільської ради звернувся голова села Носачеве з проханням,  допомогти визначити місце перебування дітей сім'ї П., так,  як мама з татом та дітьми проживає в їхньому селі, але вони останні два тижні не спостерігають там ні батька, ні дітей, коли вони про це запитали в матері дітей, то вона сказала, що вона  з чоловіком посварилась і вигнала  його з  дітьми жити до його батьків, які проживають в с. Білозір'ї.

     Не відкладаючи проблему спеціалісти з питань захисту прав дітей разом з сільським головою с. Носачеве та завідуючої сектору ССД Смілянської РДА, одразу відвідали сім'ю, де, як вияснилося, перебувають діти. Під час обстеження спостерігали, що діти доглянуті бабусею та  дідом, але в подальшому вони не мають змоги виховувати дітей. З їх слів, син випиває та тимчасово проживає в них.

     Спеціалісти з питань захисту прав дітей  вирішили  провести бесіду з батьками про подальшу долю дітей, і наголосити про їх відповідальність за житття діток, вразі - якщо вони не змінять спосіб життя, їх буде позбавлено батьківських прав.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень