Ротмістрівська сільська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

Про проведення конкурсу на заміщення вакантних посад

Дата: 25.04.2019 10:15
Кількість переглядів: 588

 

 

Ротмістрівська сільська рада Смілянського району Черкаської області оголошує про проведення конкурсу на зайняття вакантної посади начальника відділу-центру надання адміністративних послуг Ротмістрівської сільської ради.
       Основні вимоги до кандидатів: громадянство України, повна вища освіта за спеціальністю «правознавство» за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра та спеціаліста, стаж роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування та державній службі не менше 3-х років.
        Додаткова інформація щодо надання переліку документів на конкурс, основних функціональних обов’язків, розміру та умов оплати праці можна отримати у головного спеціаліста відділу кадрів, архівного збереження, цивільного захисту та охорони праці Ротмістрівської сільської ради    Дубової О.В. та на офіційному сайті Ротмістрівської сільської  ради: 
rotmistrivska-gromada.gov.ua.

       Документи приймаються протягом 30 календарних днів з дня опублікування оголошення про проведення конкурсу за адресою: Черкаська область,Смілянський  район, с. Ротмістрівка  вул. Михайлівська, 18,                 з 8.00 до 17.00, перерва з 13.00 до 13.45, тел.: 04733-95-4-01.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень