A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ротмістрівська сільська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

Громадські обговорення

Дата: 28.02.2019 12:01
Кількість переглядів: 904

ГРОМАДСЬКІ ОБГОВОРЕННЯ СТРАТЕГІЇ РОЗВИТКУ РОТМІСТРІВСЬКОЇ ОТГ

 

З 28 лютого по 28 березня 2019 року  проводяться громадські обговорення Стратегії розвитку Ротмістрівської громади на період до 2025 року.

Під час консультацій, спрямованих на знайомство з Вашою думкою щодо проекту документа, Ротмістрівська сільська рада розраховує на Ваші зауваження, коментарі та пропозиції, які дозволять  доповнити або розширити пропозиції щодо можливих напрямків розвитку громади, включаючи конкретні заходи  виконання Стратегії розвитку.

Нам важливо почути думки кожного мешканця громади, який хоче долучитись до публічного громадського обговорення з приводу Стратегії розвитку Ротмістрівської громади на період до 2025 року, яка сформована у Документі (завантажити). Тому розміщуємо основну інформацію у нас на сайті: (https://rotmistrivska-gromada.gov.ua). Крім цього, текст можна отримати у Ротмістрівській сільській  раді (фінансово-економічний відділ). Просимо Вас до 28 березня 2019 року на електронну адресу rotmistrivka@gmail.com або naleksa25@ukr.net надсилати свої зауваження чи пропозиції із зазначенням контактних даних.. Також зауваження та пропозиції приймаються в Ротмістрівській сільській  раді (фінансово-економічний відділ).

Контактною особою по питаннях громадських обговорень проекту Стратегії розвитку Ротмістрівської ОТГ являється заступник сільського голови Ігор Іванович Волошин та провідний спеціаліст фінансово-економічного відділу Олександра Анатоліївна Нечипоренко.

В подальшому усі зібрані матеріали будуть опрацьовані та систематизовані робочою групою у єдиний документ та передані на розгляд сесії сільської ради для затвердження.

Нагадаємо, що підготовка цього важливого документу відбувалась за участю представників адміністративних одиниць, які увійшли до складу Ротмістрівської об’єднаної територіальної громади, депутатів, представників місцевих підприємств, приватних підприємців, громадських активістів, фахівців та органів місцевого самоврядування за експертної підтримки радника з питань регіонального розвитку Черкаського ЦРМС Григорія Леонідовича Перерви.

У результаті роботи зі стратегічного планування розвитку Ротмістрівська громада отримає документ, завдяки якому зможе раціонально організувати свою діяльність та стратегічно розподілити ресурси.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень