A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ротмістрівська сільська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

Слова подяки волонтерам!

Дата: 13.03.2024 10:39
Кількість переглядів: 98

Фото без опису

У цей нелегкий час спротиву України російській агресії, вся наша спільнота єднається у відчайдушній боротьбі. Небайдужі громадяни роблять все, щоб забезпечити усім необхідним та допомогти тим, хто цього потребує. Добрі справи не залишаються непоміченими – вони як маяки світять для тих, хто чекає допомоги.

Такі благодійники об’єдналися навколо Ротмістрівська СТГ. Найтісніша співпраця у нас налагоджена із Християнською місією «Милосердя та здоров’я» та його керівником ВІЛЬХОВИМ Іваном Васильовичем, який вже постійно надає благодійно різні види гуманітарної допомоги мешканцям нашої громади.

Знову і знову висловлюємо слова щирої вдячності Вільховому Іванові Васильовичу, а також заступнику голови районної ради Олександр Гончаренко за надану гуманітарну допомогу, за Вашу доброту та активність!

Надаючи допомогу в цей нелегкий для всіх нас час, Ви даруєте не просто матеріальні цінності, а даєте надію, що разом ми подолаємо будь-які негаразди. Дякуємо за турботу і участь, підтримку та Ваші щирі і чуйні серця. Сподіваємось на подальшу плідну співпрацю.

РАЗОМ МИ ПЕРЕМОЖЕМО!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень