A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ротмістрівська сільська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

Продовжуємо допомагати тим, хто потребує нашої підтримки та допомоги

Дата: 22.02.2024 13:50
Кількість переглядів: 147

Фото без опису

У лютому   2024 року завідуючою відділеннями комунального закладу Людмилою Жук було перевірено якість надання соціальних послуг соціальними робітниками сіл Ковалиха Оксани Швидкої, Носачів  Алли Педан, Мельниківка Юрія Зеленого,  Ташлик Ольги Лихолай та Тетяни Лось.

          Під час моніторингу   було відвідано16 одиноких та 5 одинокопроживаючих громадян, які знаходяться на обслуговуванні. Крім того була доставлена та вручена гуманітарна допомога  підопічним  та дітям з с. Носачів .

Незважаючи на погодні умови(дощ,сніг) особисті  негаразди та війну, всі соціальні робітники знаходилися на робочому місці згідно з маршрутними листами. Послуги одиноким непрацездатним громадянам надаються в повному обсязі за Державним стандартом згідно індивідуальних планів та договорів, укладених між комунальним закладом  та утримувачами соціальних послуг.

Приємно, що в усіх домівках підопічних, яких   відвідали,  було прибрано,  тепло та затишно. Соціальні робітники дбають, щоб у них завжди були ліки та свіжий хліб, вчасно домоглися та  оформили  субсидії на тверде паливо і потурбувалися про  завезення дров.

Наша помічниця”- так ласкаво називають старенькі соціального робітника Оксану Швидку, яка ось уже 28 років щоранку поспішає до своїх людей. Відповідальна, грамотна, працьовита та  турботлива Оксана Григорівна постійно дбає, щоб її підопічні, яких вона обслуговує, були забезпечені всім необхідним. А ще її тепле слово, посмішка рятує стареньких від самотності.

19 осіб знаходяться на обслуговуванні у мудрої, привітної та порядної Ольги Лихолай, яка по-материнськи турбується про своїх стареньких, часто пригощає їх смаколиками, допомагає організовувати привітання    в дні народження  та намагається кожному накрити  святкові столи .

13 років працює соціальним робітником єдиний чоловік з с.Мельниківка Юрій Зелений. Це щира, трудолюбива та порядна людина,  яка добросовісно виконує свою роботу, морально підтримує своїх підопічних, допомагає  по господарству та по ремонту осель. Підопічні з нетерпінням кожного разу чекають його відвідування.

Сором’язлива, добра, працьовита, як  бджілка Тетяна Лось, яка лише 5 місяців працює соціальним робітником в с.Ташлик, а вже завоювала авторитет серед своїх підопічних, вона дуже відповідально ставиться до роботи, в селі її всі знають, і поважають за її чесність, порядність та трудолюбивість.

Спокійна, врівноважена, відповідальна Алла Педан, яка працює 13 рік  соціальним   робітником  в с.Носачів. На даний час  Алла Миколаївна обслуговує двічі на тиждень 14 підопічних, зона обслуговування  неї дуже велика, але вона старається і справляється.

Часто, не рахуючись зі своїм часом, у вихідні дні, під час відпустки наші  соціальні робітники готові прийти на допомогу до своїх стареньких, оточити їх своєю увагою та турботою. Адже  сьогодні для кожної    людини незалежно від віку дуже складно, дуже тяжко,але наша з вами  місія  підтримувати, допомагати старшому   поколінню, які нажаль вдруге переживають війну. 

Тому так  важливо сьогодні бути поруч з ними допомагати не тільки фізично, а й підтримувати  морально.                    

Теплі слова подяки від підопічних за якісне та своєчасне надання соціальних послуг, за щирість у спілкуванні,турботу про них - це основні показники належного обслуговування самотніх громадян  Ротмістрівської громади громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень