A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ротмістрівська сільська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

Черкаська компанія шукає кваліфікованих працівників швейного виробництва

Дата: 21.09.2022 15:11
Кількість переглядів: 657

Фото без опису

 

Днями в Смілянському міськрайонному центрі зайнятості був проведений міні - ярмарок вакансій за участю компанії ТОВ «ГРУПА ВЕНЕТО», в якому взяли участь 17 безробітних. Група утворює єдиний механізм виробництва сучасних меблів, ортопедичних матраців і товарів для сну, текстилю, різноманітних металоконструкцій, обладнання для дитячих та спортивних майданчиків.

«На сьогодні компанія посилює свої позиції на ринку і розвиває напрямок швейного виробництва. Для цього ми додатково плануємо залучити близько 100  фахівців за професією «швачка». Для нас це одночасно і виклик, і широкі можливості для розвитку компанії та зміцнення позицій на ринку праці»,- заявила Наталія Дребіт, керівник управління по роботі з персоналом, яка прийняла участь у заході.

Присутні ознайомилися з режимом роботи, умовами праці, соціальними перевагами, які пропонує роботодавець. Була запропонована стабільна робота з заробітною платою від 12 тисяч гривень, яка збільшується в залежності від набутої практики, для іногородніх часткова компенсація проїзду та надання житла з мінімальною оплатою в розмірі 1 тисячі гривень за місяць.

Пропозиції роботодавця викликали зацікавлення, як результат -  більша половина осіб виявили бажання відвідати підприємство, ознайомитися з виробництвом та спробувати себе, проявити свою майстерність на робочих місцях.

Так як компанія планує не тільки брати на роботу досвідчених фахівців, а і проводити навчання на виробництві, Черкаська обласна служба зайнятості організовує для роботодавця навчання за дуальною формою.

Зауважимо, що професійне навчання організовується за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття, а отже, робітничу професію слухачі здобувають безкоштовно. Після навчання підготовлені фахівці гарантовано отримають роботу та гідні умови праці.

Смілянський міськрайонний центр зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень