A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ротмістрівська сільська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

41 сесія VII скликання 03.06.2020

Дата: 08.06.2020 14:48
Кількість переглядів: 270

 

 

  1. Про перепрофілювання (зміну типу) та зміну назви Комунального закладу «Куцівська гімназія Ротмістрівської сільської ради» у Комунальний заклад «Куцівська початкова школа Ротмістрівської сільської ради».
  2. Звіт про виконання бюджету Ротмістрівської сільської об'єднаної територіальної громади за І квартал  2020 року.
  3. Про внесення змін до рішення Ротмістрівської сільської ради від 24.12.2019 №34-10/VІІ «Про бюджет Ротмістрівської сільської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік» 23508000000 (код бюджету).
  4. Про надання дозволу на виготовлення проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність в межах населеного пункту с. Ротмістрівка.
  5. Про надання дозволу на виготовлення проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність для ведення особистого селянського господарства за межами с. Куцівка.
  6. Про надання дозволу на виготовлення проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність в межах населеного пункту та за межами с. Ташлик.
  7. Про надання дозволу на виготовлення проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність для ведення особистого селянського господарства  за межами с. Макіївка.
  8. Про надання дозволу на виготовлення проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність для ведення особистого селянського господарства  за межами с. Самгородок.
  9. Про надання дозволу на виготовлення проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність за рахунок орендованої земельної ділянки в межах населеного пункту с. Ташлик.
  10. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у користування на умовах оренди для городництва.
  11. Про надання Трусову Віктору Євгенійовичу дозволу на виготовлення проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки   у користування на умовах оренди для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості в межах населеного пункту с. Ташлик, пров. Сірка Івана,1.
  12. Про надання Дернову Івану Петровичу земельної ділянки у користування

на умовах оренди для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в межах населеного пункту с. Ротмістрівка, вул. Благовісна,55.

  1. Про передачу Шастун Людмилі Миколаївні земельної ділянки у власність для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
  2. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
  3. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки з кадастровим номером 7123782500:02:001:0455.
  4. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки з кадастровим номером 7123782500:02:001:0454.
  5. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки з кадастровим номером 7123782500:02:001:0451.
  6. Про затвердження Стукановаій Наталії Петрівні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у користування на умовах оренди для будівництва та обслуговування будівель торгівлі в межах населеного пункту  с. Ротмістрівка,   вул. Михайлівська, 6.
  7. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність.
  8. Про затвердження Марчук Наталії Володимирівні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у користування на умовах оренди для сінокосіння і випасання худоби за межами с. Ташлик.
  9. Про затвердження Діхтяру Миколі Васильовичу проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у користування на умовах оренди для сінокосіння і випасання худоби за межами с. Ташлик.
  10. Про затвердження Марчук Наталії Володимирівні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у користування на умовах оренди для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами с. Ташлик, вул. Незалежності(Леніна),2а.
  11. Про затвердження детального плану території земельної ділянки в межах населеного пункту с. Ротмістрівка Смілянського району, Черкаської області вздовж вул. Шевченка  під магазин та офісне приміщення.
  12. Про виплату сільському голові матеріальної допомоги  на оздоровлення у зв’язку з відпусткою.        

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень