A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ротмістрівська сільська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

23 сесія VII скликання 15.01.2019

Дата: 20.01.2019 11:19
Кількість переглядів: 207

 

 

  1. Про підсумки виконання плану економічного і соціального розвитку Ротмістрівської об’єднаної територіальної громади (ОТГ) за 2018 рік.
  2. Про роботу виконкому за 2018 рік.
  3. Про виконання  рішення сільської ради від 22.12.2017 №7-8/VІ “Про програму «Турбота» Ротмістрівської сільської ради об’єднаної територіальної громади на 2018 рік».
  4. Про  комплексну програму «Турбота» Ротмістрівської об’єднаної територіальної громади на 2019 рік.
  5. Про виконання  рішення сільської ради від 22.12.2017 № 7-7/VІІ «Про програму організації та фінансування громадських робіт Ротмістрівської сільської ради об’єднаної територіальної громади на 2018 рік».
  6. Про програму організації та фінансування громадських робіт Ротмістрівської об’єднаної територіальної громади на 2019 рік.
  7. Про встановлення вартості харчування в закладах освіти.
  8. Про встановлення розміру  батьківської плати  за харчування дітей  в  дошкільних навчальних закладах Ротмістрівської сільської ради об’єднаної територіальної громади на 2019 рік.
  9. Про внесення змін до рішення Ротмістрівської сільської ради від 21.12.2018 № 22-7/VIІ «Про бюджет  Ротмістрівської об’єднаної територіальної громади на 2019 рік».
  10. Про затвердження лімітів споживання енергоносіїв в натуральних показниках для бюджетних установ Ротмістрівської об'єднаної територіальної громади на 2019 рік.
  11. Про відмову Бойку Олексію Сергійовичу у наданні дозволу на виготовлення проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки   у власність для ведення особистого селянського господарства.
  12. Про надання Волинцю Віталію Васильовичу дозволу на виготовлення проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки   у власність для ведення особистого селянського господарства.
  13. Про надання Волинець Лідії Петрівні дозволу на виготовлення проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки   у власність для ведення особистого селянського господарства.
  14. Про надання Коберник Таїсії Василівні дозволу на виготовлення проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки   у власність для ведення особистого селянського господарства.
  15. Про надання Глущенку Станіславу Миколайовичу дозволу на виготовлення проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки   у власність для ведення особистого селянського господарства.
  16. Про надання Палієнку В’ячеславу Сергійовичу дозволу на виготовлення проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки   у власність для ведення особистого селянського господарства.
  17. Про надання Стрембіцькій Анні Олександрівні дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд.
  18. Про надання Волинцю Віталію Васильовичу дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд.
  19.  Про надання Мельник Ганні Дем’янівні дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд.
  20. Про погодження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки за кадастровим номером 7123787200:02:002:0675.
  21. Про затвердження Полінському Костянтину Валерійовичу проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.
  22. Про затвердження Косенку Андрію Васильовичу проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.
  23. Про затвердження Гибалу Олександру Васильовичу проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.
  24. Про  виведення  із членів  особистого селянського господарства.
  25. Про надання  одноразової матеріальної допомоги  Гирник Руслані Вікторівні.
  26. Про виділення грошової допомоги  на поховання.
  27. Про внесення змін до рішення сільської ради від 21.12.2018 № 22-52/VII  «Про встановлення умов оплати праці сільському голові на 2019 рік».
  28. Про виплату сільському голові матеріальної допомоги на оздоровлення у зв’язку з відпусткою.
  29. Про розгляд звернення громадськості с. Мельниківка.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень