A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ротмістрівська сільська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

На Черкащині запрацювало оперативно-диспетчерське управління екстреної допомоги (ФОТО)

Дата: 05.03.2020 08:47
Кількість переглядів: 518

Фото без опису

Відсьогодні запрацювало оперативно-диспетчерське управління КНП „Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф”.

До системи вже підключили станції швидкої медичної допомоги м. Черкаси та Черкаського району.

Поступово приєднуватимуть станції Лівобережну, Канівську підстанцію Черкаської СШМД, Смілянську, Звенигородську та Уманську.

 

Фото без опису

Диспетчерську тимчасово розмістили в приміщенні “швидкої”, в якому здійснили капітальний ремонт приміщення та обладнали 12 робочих місць, серверну та кімнату персоналу.

Для відкриття диспетчерської використали 10, 7 млн грн: 6, 6 млн грн – це кошти державного бюджету, обласного бюджету – 4, 1 млн грн.

Голова Черкаської ОДА Роман Боднар наголосив, що сфера медицини є пріоритетною для обласної влади, зокрема і збільшення ефективності роботи “швидкої”, поліпшення умов праці для співробітників.

– У першу чергу варто подякувати керівнику Ігореві Фесуну та працівникам за вашу щоденну сумлінність та витримку. Черкащина кілька років поспіль виборює перші місця на Всеукраїнських змаганнях, – звернувся Роман Боднар. – Але це тимчасова диспетчерська, минулого року почали будівництво нового Центру за кошти ДФРР та за підтримки депутського корпусу Черкаської обласної ради. Це важливий стратегічний об’єкт, роботи розраховані на 3 роки. Очікуємо, що це буде найкращий Центр есктреної допомоги на території всієї країни!

Як розповів директор КНП „Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф” Ігор Фесун,  на сьогодні всі телефонні дзвінки направляються на єдину багатоканальну лінію „103“. Диспетчер приймає і обробляє виклик, заносить дані в електронну базу, напрямку згідно з даними GPS визначає автомобіль, що знаходиться найближче до місця виклику і направляє туди бригаду ЕМД.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень