A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ротмістрівська сільська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

СЬОГОДНІ ВНОЧІ МОЖНА ПОБАЧИТИ МІСЯЧНЕ ЗАТЕМНЕННЯ

Дата: 16.07.2019 10:41
Кількість переглядів: 546

 

Місячне затемнення відбудеться у ніч з 16 на 17 липня о 0:31 за Києвом.
Про це в коментарі “Главреду” розповів астролог Влад Росс.
“Це астрономічне явище можна буде спостерігати й на території України. Але затемнення буде не повним, а частковим. Традиційно в день затемнення і за два-три дні до нього і після краще не ухвалювати доленосних рішень, не починати важливих кроків і не проводити знакових подій. У цей час краще зачаїтися і перечекати його. Воно підійде для відпочинку, переосмислення власного життя, роботи над собою і позбавлення від поганих звичок”, – заявив астролог.
17 липня на небі з’явиться “попелястий” Місяць. А попіл, за словами Росса, завжди є символом трагічних подій і катастроф.
“Особливо відчують на собі вплив місячного затемнення люди, що народилися в дні затемнення або дні, що перебувають в його аурі. Для них може наступати дуже непростий рік в житті, із серйозними труднощами й випробуваннями. Місячне затемнення 16 липня ознаменується різними розірваннями стосунків, руйнуванням спілок, зв’язків і партнерства. Крім того, в ці дні можуть початися непередбачені фінансові труднощі”, – заявив він.
Також у ці дні можливі фінансові труднощі.
“Венера буде в опозиції до Сатурна, а потім – і до Плутона. І він загрожує тим, що можна “влетіти” на дуже велику суму грошей”, – попередив астролог.
Крім того, за словами експерта, у дні так званого “коридору затемнень”, тобто в період між сонячним і місячним затемнень, краще відмовитися від хірургічних втручань.
Взагалі, краще відкладіть операції, якщо є така можливість, на кінець липня. Операції, зроблені після 22 липня, будуть вдалими.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень