A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ротмістрівська сільська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

Атестація – це шлях до самовдосконалення та професійного росту

Дата: 24.03.2023 10:57
Кількість переглядів: 126

23 березня цього року в комунальному закладі проводилась атестація соціального працівника . ЇЇ мета – це підвищення рівня професійної діяльності  працівників шляхом оцінки результатів їх роботи, ділових та професійних якостей, виявлених працівниками при виконанні їх службових обов’язків, визначених професійно-кваліфікованими характеристиками посад і відображених у  посадових інструкціях.

Атестація такої категорії соціальних працівників проводиться 1 раз у три роки. Тож цього року атестації підлягала соціальний працівник відділення соціальної адаптації Тамара Кривошея, яка з 2019 року працює на посаді соціального працівника цього відділення.

Голова атестаційної комісії, директор комунального закладу Лідія Зайва, ознайомила членів комісії з наказом про проведення та умови атестації.  Соціальний працівник витягла один з підготовлених білетів і почала готувати відповіді. Згодом була зачитана характеристика на соціального працівника, щоб члени комісії були обізнані про спеціаліста, який атестується. 

За час, який був відведений для відповідей, Тамара Кривошея   відповіла письмово на всі чотири питання білета та на додаткові питання членів комісії. Відкритим голосуванням члени комісії оцінили відповіді, і в результаті соціальний працівник отримала 20 балів за 4 відповіді, що свідчило про високий рівень підготовки її до атестації.

Секретар атестаційної комісії, завідуюча відділеннями та відповідальна особа  з кадрів Людмила Жук, заповнила атестаційний лист, у  якому одноголосно було записано рішення комісії про відповідність соціального працівника займаній посаді.

Члени  атестаційної комісії  подякували Тамарі Кривошеї за старанність та відповідальність в роботі, побажали їй надалі працювати над підвищенням своєї кваліфікації, професійним ростом в майбутньому.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень