A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ротмістрівська сільська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

Сім ознак щасливої жінки

Дата: 06.02.2023 13:27
Кількість переглядів: 263

Не намагайтеся розпізнати щастя,

воно неодмінно дасть про себе знати…

 

         У п’ятницю 03 лютого 2023 року відбулося чергове заняття зі студентами Університету ІІІ віку. У приміщенні Комунального закладу «Центр надання соціальних послуг Ротмістрівської сільської ради» змістовну лекцію прочитала директорка Зайва Лідія Романівна, які цікаво та детально розповіла про ознаки щасливої людини та про шлях до свого індивідуального щастя.

        Щастя – важлива складова нашого життя. Кожен його бачить по-різному, трактує по-своєму та намагається відчути його на собі. Усі філософи світу робили спробу дати визначення цьому поняттю, проте зрозуміли, що щастя є для кожного індивідуальним. Господь наділяє нас можливістю бути щасливими та дає ключі від замків до щастя. Ключ від замка до щастя знаходиться у власних руках, його можна відчинити тільки самому, своїми силами. Якщо Ви думаєте, що цей ключ повинен знаходитися у Вашого чоловіка, дітей, родичів, друзів, – це неправильно. Ці двері ведуть саме до Вашого щастя.

       Перший ключ від дверей до щастя – це бути коханою. Згадаймо перші побачення, перші тримання за руки, ніжні погляди, перші поцілунки та перше кохання, коли втрачаєш голову й забуваєш про все інше. Якщо стосунки розвиваються, з’являється не лише закоханість, а й спільна повага та розуміння, Ви почуваєте себе захищеною та впевненою, отже, Ви – щаслива.

       Другий ключ – уміти любити. Якщо жінка себе не любить, вона ніколи не розпізнає свого чоловіка. На все буде дивитися крізь призму неправильних речей, буде комплексувати, від інших вимагатиме неможливого, не віддаючи натомість нічого, стосунки такі небезпечні для створення міцної родини. Потрібно когось любити та радувати, тоді повноцінно відчуєш себе щасливою.

         Третій ключ – покликання. Жінка радіє кожній миті життя, кожному дню, який настає, відноситься до нового буденного дня, як до святкового, проживає його, як нове життя. Якщо природній потенціал жінки задіяний, вона щаслива.

          Відчинивши ключами щастя троє дверей, звичайно, жінка буде щасливою. І це легко помітити, адже існують ознаки, які чітко вкажуть на нашу щасливицю:

 

  1. Жінка задоволена своєю зовнішністю.
  2. Жінка посміхається.
  3. У жінки відсутня заздрість.
  4. Легке ставлення до труднощів.
  5. Щаслива жінка гарно виглядає.
  6. Світяться очі та лагідний погляд.
  7. Жінка не пліткує, нікому нічого не доводить. Повністю всім задоволена.

 

      Також для студентів лекторка дала завдання – написати, що означає бути щасливим для кожного з них, та згадати щасливі миті свого життя. Їхні відповіді були настільки різноманітними та змістовними, що можна чітко стверджувати: кожна людина у цьому житті відчувала якісь свої щасливі миттєвості й кожна людина живе задля того, щоб бути щасливою. А якщо щастя мало, можна спробувати наповнити своє життя яскравими моментами. Адже кожен з нас заслуговує на своє щастя.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень